2016-10-16 Bestuurslid Tom Mennens overleden.

 

Zondag 16 oktober 2016 ontvingen wij het droevige bericht dat Tom Mennens plotseling in de nacht van zaterdag op zondag is overleden.
In Tom gaan we een zeer betrokken bestuurslid en een zeer fijn mens missen. Iemand die vele jaren de drijvende kracht was in het organiseren van de AstaPhil, beurzen en activiteiten voor onze postzegelvereniging. 

Hij was het die de rondzendingen en de nieuwtjesdienst in de puntjes verzorgde en ervoor zorgde dat een ieder van ons trouw iedere maand zijn zegels weer kon ontvangen.

Tom werd bestuurslid van onze vereniging op 01-09-1994 en had te kennen gegeven deze functie a.s. jaarvergadering neer te leggen. Het heeft niet zo mogen zijn. Naast ons lidmaatschap was Tom van mei 1990 tot nov. 1996 ook bestuurslid van de postzegelvereniging Echt en van deze vereniging Voorzitter van nov. 1996 tot 1999.

De plechtige uitvaartdienst werd gehouden op vrijdag 21 oktober j.l. te Beek.

 

We wensen Elly, kinderen, kleinkinderen en familie veel sterkte toe.